Zeilschip

De Waterman is een snelle en elegante zeiler, een prachtige tweemaster klipperaak van 28 meter. Met beide masten volledig getuigd, draagt ze 320 m² zeil aan de top. Haar snelheid en zeiloppervlak, gecombineerd met het functionele interieur en de ruime kombuis, maken de Waterman tot een praktisch en sportief schip.

De Waterman biedt accommodatie voor groepen van 29 personen voor een dagzeiltocht. Bij meerdaagse zeiltochten is er plaats voor 22 à 24 gasten; er zijn twee extra slaapplaatsen aan boord. De meerprijs per extra persoon bedraagt: € 115,- per week, € 90,- per school/midweek en € 70,- per weekend. De Waterman is een authentiek en sfeervol zeilschip.

Het dagverblijf is ruim en beschikt over een volledig uitgeruste kombuis met een zes pit gasfornuis en twee koelkasten. Er zijn vijf 4 persoonshutten en twee 2 persoonshutten. Elke hut heeft een wastafel en in de doucheruimte zijn nog twee extra wastafels aanwezig. In het dagverblijf zijn stopcontacten om mobiele telefoons op te laden.

De Waterman zeilt vanuit de historische IJsselmeerstad Hoorn of Amsterdam. Mogelijke zeilbestemmingen zijn: Medemblik, Volendam, Enkhuizen, Muiden of Amsterdam.

Wilt je zeilen met een groter gezelschap (tot 45 personen)? Bezoek dan www.broedertrouw.com.