Zeiltochten

Dagje zeilen of midweek wedstrijdzeilen op het IJsselmeer: zeilweekend met familie, collega’s, je vereniging of sportclub. Familiedag en bedrijfsfeest op een zeilschip. Vertrek vanuit Amsterdam, Hoorn of Enkhuizen.

Midweek of week zeilen met de Waterman op het IJsselmeer en de Waddenzee! Schoolreis, zeilvakantie met kinderen of singles.

Dagje zeilen op het IJsselmeer: de wind voert ons naar de Gouwzee, Volendam, Marken, Monnickendam, Lelystad of Enkhuizen, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen voor een zeildagtocht. Catering in overleg, bijvoorbeeld een proeverij bij de palingrokerij in Volendam.

Weekend zeilen op het IJsselmeer: we varen naar Medemblik, Workum, Muiden of Amsterdam. Rond de voormalige Zuiderzee liggen historische steden en vissersplaatsen met bezienswaardigheden en gezellige havens. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is een prachtige weerspiegeling hiervan en zeker een bezoek waard.

(Mid-/school-)week zeilen: dan varen we naar de Waddenzee. Op de eilanden Texel (bezoek het Zeehonden Centrum Ecomare!), Vlieland en Terschelling valt veel te beleven. Maar ook het droogvallen met laagwater op de zandplaten is voor zeilers een fantastische ervaring!