zeilen IJsselmeer, Beurtveer

Wedstrijd zeilen IJsselmeer, Beurtveer
Klik hier voor een uitgebreid wedstrijdverslag van deze heftige zeilwedstrijd.

Beurtveer 2011 17 t/m 20 oktober. Inzeilweekend 15-16 oktober. Samen € 320,-
Meezeilen? Schipper Arno van Aartrijk, arno@zeilklipper-waterman.com
of 06-53111683Zeilen met de Waterman

Dagje zeilen of midweek wedstrijdzeilen op het IJsselmeer zeilweekend met familie, collega's,  je vereniging of sportclub. Familiedag en bedrijfsfeest op een zeilschip. Zeilen vanuit Amsterdam, Hoorn of Enkhuizen.

Midweek of week zeilen met de Waterman op IJsselmeer en Waddenzee! Schoolreis, zeilvakantie met kinderen of singles.

Dagje zeilen IJsselmeer: de wind brengt ons naar de Gouwzee,  Volendam, Marken, Monnickendam, Lelystad of Enkhuizen; zoveel mogelijk rekening houdend met uw wensen voor een zeildagtocht. Catering in overleg, b.v. proeverij bij de palingrokerij in Volendam.

Weekend zeilen IJsselmeer: we zeilen naar Medemblik, Workum, Muiden of Amsterdam. Rondom de vroegere Zuiderzee liggen oude steden en vissersplaatsen met een rijke historie, bezienswaardigheden en gezellige havens. Het Zuiderzee Museum in Enkhuizen b.v. is daarvan de weerspiegeling en uw bezoek meer dan waard. 


(Mid-/school-)week zeilen:  dan zeilen we naar de Waddenzee. Op de eilanden Texel (bezoek  Zeehonden Centrum Ecomare!), Vlieland en Terschelling is van alles te beleven. Maar ook het droogvallen met laag water op de platen is voor zeilers een fantastische ervaring!